TUINDERIJ

 

Tuinderij De Ark

 

In het voorjaar van 2015 is Tuinderij De Ark gestart: een combinatie van een zelfoogsttuin en een zorgtuinderij waar op biologische wijze groenten, bloemen en kruiden geteeld worden. De tuinderij staat onder leiding van een professionele tuinder, die wordt ondersteund door een groep deskundige en/of enthousiaste vrijwilligers. De tuinderij is gevestigd op landgoed Dennenheuvel in Bloemendaal.

 

 

Oogstdeelnemer worden

Iedereen kan een oogstaandeel kopen bij Tuinderij De Ark. In ruil daarvoor kun je in het oogstseizoen wekelijks 4 à 5 groenten komen oogsten. De tuinders staan klaar om je daarbij te helpen. Meer informatie vind je op de oogstpagina.

 

Zorgtuinderij

Tuinderij De Ark is een erkende zorgtuinderij. We bieden een zinvolle werkplek en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. De stichting Landzijde staat ons hierbij ter zijde.

 

Ontmoetingsplek

Veel buurtbewoners hebben een oogstaandeel gekocht. Daardoor is Tuinderij De Ark voor hen een ontmoetingsplek. Maar een oogstaandeel staat open voor iedereen, ook als je wat verder weg woont. Kom dus meegenieten van de groente in de zomer, van de gezelligheid, van de mooie plek!

Daarnaast kunnen we altijd helpende handen gebruiken: we gaan er vanuit dat wie een oogstaandeel koopt, ook af en toe op de tuin wil komen werken. Heb je geen oogstaandeel, maar wel groene handen? Meld je dan aan als vrijwilliger.

 

Kennismaken

Wil je kennismaken met Tuinderij De Ark, dan ben je welkom op landgoed Dennenheuvel. Als we er zijn, laten we de tuin graag aan je zien. Heb je een vraag, stuur dan een mail naar info@tuinderijdeark.nl of bel ons. Tuinderij De Ark is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Copyright © All Rights Reserved Contact: info@arkhaarlem.nl